Γιώργος Λιάγκας: Τι θα κάνει τελικά του χρόνου στον ΑΝΤ1;

Αναμφισβήτητα η φετινή, τηλεοπτική χρονιά δεν ήταν η χρονιά του! Αναμφισβήτητα την φετινή χρονιά ο Γιώργος Λιάγκας δεν… σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, όπως ίσως περίμεναν πολλοί, ακόμα κι ο ίδιος! Οχι, στο φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το στίγμα του Γιώργου Λιάγκα δεν ήταν ανεξίτηλο.

Από την μία μεριά το “Rising Star” δεν έγινε… “Voice”! Δεν έγινε… “Voice” σε καμία περίπτωση. Ήρθε εντελώς… χλιαρά στους δέκτες μας, κάποια στιγμή εκεί γύρω στα Χριστούγεννα… “ανέβασε θερμοκρασία”, για να καταλήξει και να ριξει αυλαία με επιδόσεις… υποθερμίας.

Από την άλλη μεριά ο γνωστός παρουσιαστής ήταν κι εντελώς… unlucky και με το “Lucky Room”! Το πολυσυζητημένο και πολύφερνο τηλεπαιχνίδι με το οποίο οι Αντεννικοί πίστευαν πως θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη, κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να διαγράψει μία παντελώς αδιάφορη πορεία.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο τώρα… Τι θα κάνει του χρόνου στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας; Γιατί και “Rising Star” δεν θα έχει και “Lucky Room” δεν θα έχει… Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά. Γιατί ο Γιώργος μπορεί να είναι ένας παρουσιαστής με απαράδεκτους, χοντροκομμένους, τηλεοπτικούς τρόπους και με ένα στυλάκι κι ένα υφάκι που υμνεί την τηλε-καφρίλα, όμως, είναι κι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Είναι ευφυής, έχει πολλές ικανότητες και μία φοβερή μαεστρία στο κάνει κουβέντες που ενδιαφέρουν και συνεντεύξεις που έχουν να σου πουν κάτι…

Αυτό μάλλον σκέφτηκαν και οι Αντεννικοί και ένα πολύ δυνατό σενάριο που παίζει για του χρόνου, είναι να τον δούμε στη late night ζώνη του καναλιού, αφού η πιθανότητα του να μην επιστρέψει στο τηλεοπτικό του πόστο με το “Όλα” ο Θέμος Αναστασιάδης είναι μεγάλη.

Άλλωστε, η late night ζώνη του καναλιού πάντα ήταν μία ζώνη που ο Γιώργος Λιάγκας γλυκοίταζε και ήθελε να… κατακτήσει. Εκτός ,όμως, από το να αναλάβει ο Γιώργος μία βραδινή εκπομπή συνεντεύξεων και σχολιασμού, έχει πέσει στο τραπέζι κι ακόμα ένα σενάριο. Ποιό είναι αυτό;

Το σενάριο που θέλει τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να αναλαμβάνει την δική του πρωινή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο. Μία εκπομπή η οποία θα στηθεί με την φιλοσοφία του infotainment συνδυάζοντας στοιχεία και ενημέρωσης, αλλά και late ψυχαγωγίας.

Μία εκπομπή η οποία αν στηθεί και βγαίνει κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της, σίγουρα θα ανακατέψει για τα καλά τα λιμνάζοντα τηλεοπτικά νερά του Σαββατοκύριακου.

Τώρα το μόνο που μένει να δούμε, είναι το αν ο Γιώργος Λιάγκας γίνει βραδινός ή πρωινός τύπος, ή μήπως γίνει και τα δύο… ταυτόχρονα!

Read More

And More