Γιώργος Λιάγκας – Βίκυ Κάβουρα: Όλη η αλήθεια για την συνάντηση στη Μύκονο και τις φήμες ότι είναι ζευγάρι!

Στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές ταξίδεψε πρόσφατα η Βίκυ Κάβουρα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Κατά την παραμονή της στο νησί των ανέμων, η ηθοποιός συναντήθηκε με πολλούς φίλους και γνωστούς, ανάμεσά τους και τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο μάλιστα απόλαυσαν μαζί το μπάνιο τους στην κοσμική Ψαρού.

Πριν από τρία χρόνια οι δυο του είχαν παρεξηγηθεί, όμως το πρόβλημα λύθηκε σύντομα. Πριν από περίπου έναν χρόνο, μάλιστα, είχε φουντώσει η φήμη ότι είναι ζευγάρι, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει ποτέ τους ψιθύρους. Το μόνο που αρκέστηκε να κάνει η Βίκυ ήταν να δηλώσει ότι τα έχουν βρει μετά την παρεξήγηση και τίποτα παραπάνω.

Η συνάντησή τους στη Μύκονο χαροποίησε και τους δύο. Ανανέωσαν, μάλιστα, το ραντεβού τους και για την επόμενη ημέρα και έκαναν μαζί μπάνιο στον Ορνό. Εκεί είχαν την ευκαιρία να τα πουν και στη συνέχεια έγιναν μια μεγάλη παρέα με τη Νικολέττα Καρρά και τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τους οποίους γευμάτισαν μαζί. Αυτή η παρέα ήταν που φούντωσε τις φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Φήμες που έσπευσε να διαψεύσει η Βίκυ Κάβουρα μιλώντας στην Real Life. “Με τον Γιώργο Λιάγκα ήμασταν σε ένα event καλεσμένοι, μιλήσαμε γιατί είχαμε μια παρεξήγηση στο παρελθόν, τα βρήκαμε και όλα καλά, αυτό έχω να πω μόνο. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο ανάμεσά μας”, είπε προσθέτοντας ότι έχει βαρεθεί να της χρεώνουν συντρόφους.

Η Βίκυ Κάβουρα, ωστόσο, διέψευσε και τις φήμες που την ήθελαν να συνεργάζεται με τον παρουσιαστή στη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ. “Δεν μου έγινε καμία πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα για να συνεργαστούμε στη νέα του εκπομπή”.

Read More

And More