Γιώργος Λιανός: Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά – Γέννησε η Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ο Γιώργος Λιανός έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα «Βαλέρια», όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον παρουσιαστή, μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

Διάβασε επίσης: Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Η πρώτη κοινή εμφάνιση, τα ταξίδια και ο μεγάλος έρωτας που έφερε την εγκυμοσύνη

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και αυτός ήταν ο λόγος που θα άφηνε για λίγο το Survivor, όπως είχε ανακοινώσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους, ενώ σπάνια έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Άκουσε το ηχητικό από το ραδιόφωνο του Sfera με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός. Το ηχητικό προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

Read More

And More