Γιώργος Λιανός: Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό του Survivor – Ο εκνευρισμός με ερώτηση για το All Star

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο για τον Ημιτελικό και τον μεγάλο Τελικό του Survivor!

Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης μετρά πλέον αντίστροφα τις ώρες για την ανάδειξη του νικητή, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο που θα περάσει στις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του.

Μην ξεχνάμε πως το ταξίδι του Survivor ήταν και φέτος… μακρύ, καθώς το παιχνίδι έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβρη του 2021, ενώ την Τετάρτη  6 Ιουλίου ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι. Θα προηγηθεί η βραδιά του ημιτελικού το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουλίου σε απευθείας μετάδοση από τον ΣΚΑΙ.

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του με το που έφτασε στην Ελλάδα. Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για το Survivor All Star, κάτι για το οποίο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

«Δεν έχεις έρθει για καλό… Όταν κάποιος παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project…» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More