Γιώργος Λιανός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο – Τι λέει για την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να μην είναι φέτος παρουσιαστής

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το Survivor και τους παίκτες που θα συμμετάσχουν σε αυτό ενώ πριν λίγα λεπτά ο Σάκξης Τανιμανίδης μέσω μιας ανάρτησής του ανακοίνωσε πως δε θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης λόγω την εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζει βαλίτσες χωρίς ωστόσο να ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

“Γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο, τώρα σε ότι έχει να κάνει με τον ρόλο θα το μάθω σήμερα, σήμερα θα μάθουμε τις λεπτομέρειες. Γνώριζα εδώ και καιρό την εγκυμοσύνη της Χριστίνας αλλά ήταν πολύ νωρίς, και σε εμένα νομίζω του είχε ξεφύγει….Είναι δύσκολη απόφαση αλλά αυτό το πράγμα ο Σάκης το ζει πρώτη φορά και καλά κάνει και το σκέφτεται” ανέφερε.

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους παίκτες που ακούγεται ότι έχουν βρεθεί είπε πως δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση.

Read More

And More