Γιώργος Λιανός: Η απίστευτη αντίδραση της κόρης του, όταν έμαθε ότι Jason Derulo θα τραγουδήσει στο πάρτι Ένωσης του Survivor

Στην έναρξη του σημερινού συμβουλίου του νησιού στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους διαγωνιζόμενους ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο πολυσυζητημένο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων.

Όταν, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη παγκοσμίου φήμης, οι παίκτες δεν έκρυψαν την έκπληξη αλλά και την αγωνία τους. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Jason Derulo είναι ο τραγουδιστής που θα “ενώσει” τις δύο ομάδες.

Ο Γιώργος Λιανός, θέλοντας να δείξει στους παίκτες το πόσο διάσημος είναι ο εν λόγω καλλιτέχνης, ανέφερε ότι, όταν το ανακοίνωσε στην πρωτότοκη κόρη του εκείνη έτρεχε πάνω κάτω στο σπίτι από τη χαρά της. 

“Έχουμε κανονίσει κάτι πολύ όμορφο και πολύ ιδιαίτερο για το πάρτι της Ένωσης. Η παραγωγή αποφάσισε να φέρει για εσάς, για τους Τούρκους και τους Ρουμάνους παίκτες του Survivor, έναν διεθνούς φήμης καλλιτέχνη. Εγώ όταν ανακοίνωσα το όνομα στη μεγάλη μου κόρη, για μισή ώρα έτρεχε πάνω κάτω στο σπίτι χοροπηδώντας… Μόνο αυτό σας λέω! Έγινε γνωστός μέσα από την πλατφόρμα του Tik Tok και είναι ο Jason Derulo”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες να φωνάζουν από τη χαρά τους.

Δες το βίντεο:

Read More

And More