Γιώργος Λιανός: Οικογενειακές διακοπές στο χωριό – Το τρυφερό βίντεο με την κόρη του και τον μπαμπά του

Ο Γιώργος Λιανός μετά από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο είχε μεγάλη ανάγκη να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και τα παιδιά τους.

Ο παρουσιαστής του Survivor εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, περνώντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά του, γεμίζοντας παράλληλα τις μπαταρίες τους για τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος προορισμός που επέλεξε το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν η Ρόδος, με την Κωνσταντίνα Καραλέξη να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους στο νησί.

Σύσσωμη η οικογένεια πέρασε χαλαρές στιγμές στο νησί απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας μάλιστα, μικρές εκδρομές σε κοντινά νησάκια με το σκάφος τους.

Λίγες ημέρες μετά ο Γιώργος Λιανός θέλησε να επισκεφθεί και τον τόπο του, τις Φιλιάτες, για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς του, οι οποίοι ανυπομονούσαν να δουν τα εγγόνια τους.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους, θέλοντας να μας δείξει πως περνούσαν τις μέρες του στο χωριό.

Όπως θα δεις, ο παρουσιαστής μαζί με τη σύντροφό του και την κόρη τους βρέθηκαν στα χωράφια του παππού, όπου έκοψαν σταφύλια αλλά και άλλα φρούτα, με την μικρή να τα δοκιμάζει με μεγάλη χαρά.

«Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής τους ο Γιώργος Λιανός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Read More

And More