Γιώργος Λιανός: Στο Βιετνάμ με τη σύντροφό του – Η κοινή φωτογραφία τους και το δημόσιο μήνυμα!

Ο Γιώργος Λιανός είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει πια. Ο τραγουδιστής, σχεδόν τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ανθή Ανδροτσάκη, είναι στα καλύτερά του και έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Η νέα γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του, εδώ και αρκετό καιρό, ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Καραλέξη και είναι μια κούκλα. Το ζευγάρι είναι full in love, αλλά προσπαθεί να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι χαμηλών τόνων και οι δύο.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε, προς έκπληξη πολλών, μια φωτογραφία που έβγαλε με την αγαπημένη του στο Βιετνάμ, όπου πέρασαν τις ημέρες των γιορτών. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό, κατά τη διάρκεια… βαρκάδας τους σε μια λίμνη και με φόντο ένα καταπράσινο τοπίο.

«Επιστροφή στη βάση, με τις πιο όμορφες εικόνες. Σε ευχαριστούμε Βιετνάμ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στη λεζάντα που συνόδευε το τρυφερό στιγμιότυπο. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφία που δημοσιεύει ο Γιώργος Λιανός με την καλή του, με την πρώτη να χρονολογείται τον περασμένο Αύγουστο, που ζούσαν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Ο έρωτας τους πάει πολύ!

Read More

And More