Γιώργος Λιανός: «Με χαλάει να χρησιμοποιούν την έκφραση “υπάρχουν και τρία ανήλικα παιδιά”»

Γιώργος Λιανός: «Με χαλάει να χρησιμοποιούν την έκφραση “υπάρχουν και τρία ανήλικα παιδιά”» | tlife.gr

Πριν περίπου δύο μήνες, έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιώργος Λιανός πήρε διαζύγιο με την σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη, μετά από οκτώ χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτή τη δύσκολη προσωπική του στιγμή. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο διαδικτυακό περιοδικό Μ και στην δημοσιογράφο Μαρία Μέντη για την απόφαση του να δημοσιοποιήσει τελικά το διαζύγιό του, αλλά αναφέρθηκε και στο τι τον ενοχλεί στους δημοσιογράφους.

Είναι δύσκολη απόφαση ένα διαζύγιο;
Κοίτα, εγώ αποφάσισα κάποια στιγμή να βάλω τελεία σε αυτό το πράγμα γιατί αναγκαστικά έπρεπε να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις αφού καλώς ή κακώς, κακώς κατά την γνώμη, γιατί ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζει την προσωπική του ζωή, έγινε θέμα επικαιρότητας οπότε αναγκαστικά απάντησα. Είδα ότι απαντώντας δίνω λαβή για περισσότερα σχόλια, οπότε αποφάσισα αυτό το πράγμα να το διαφυλάξω πλέον εντελώς. Δηλαδή το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή να είναι μόνο για πάρτη μου.

Ήσουν έτοιμος για τα δημοσιεύματα που θα υπήρχαν μετά τον χωρισμό;
Τα έχω δει μωρέ πως δουλεύουνε ξέρω ότι κάποια στιγμή κάποιος κάτι θα έλεγε, κάπως θα μαθευότανε, κάποιος θα έπαιρνε το θάρρος να το γράψει λέγοντας ότι έχω το αποκλειστικό. Είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα απλά επειδή καταλαβαίνω την γραφή κάποιων δημοσιογράφων όταν αυτό το πράγμα προσπαθείς να το κάνεις πιο συγκινητικό ή πιο δυνατό σαν θέμα χρησιμοποιώντας την έκφραση υπάρχουν και τρία ανήλικα παιδιά αυτό με χαλάει πάρα πολύ. Εσύ θες να συγκινήσεις τον ακροατή σου, τον τηλεθεατή σου, να το κάνεις λίγο πιο συναισθηματικά φορτισμένο γιατί τηλεόραση κάνεις κακά τα ψέματα και κάτι μικρό μεγεθύνεται στο γυαλί. Όταν έχει όμως να κάνει με τα δικά μου τα παιδιά λέω τέλος καταλαβαίνω κάνετε την δουλειά σας αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει και η ζωή ενός ανθρώπου την οποία θα προφυλάξω όπως εγώ μπορώ.

READ more