Γιώργος Λιβάνης – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Είναι ζευγάρι; Η καρμική συνάντηση που τους έφερε κοντά

Σε νέα σχέση φαίνεται να βρίσκεται ο τραγουδιστής, Γιώργος Λιβάνης. Σύμφωνα με δημοσίευμα είναι ζευγάρι με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real Life και στο ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, οι δυο τους τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά, αφού περνούν μαζί αρκετό χρόνο.

 

Γιώργος Λιβάνης – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η καρμική συνάντηση

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν λίγο πριν το νέο έτος, όταν ο Γιώργος Λιβάνης και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκαν μαζί για τις ανάγκες του νέου video clip του τραγουδιστή. Η πρώην παίκτρια του GNTM πρωταγωνίστησε στην οπτικοποίηση του νέου του τραγουδιού, «Όσα έχω ζήσει».

O νεαρός τραγουδιστής είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο instagram δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από το νέο του video clip, εκ των οποίων στο δεύτερο απεικονίζεται με το μοντέλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Livanis (@giorgos_livanis)

Έκτοτε οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, ενώ όσοι τους έχουν δει, κάνουν λόγο για έναν έρωτα ο οποίος δεν μπορεί να κρυφτεί. Το 2022 μπήκε με τον πιο όμορφο τρόπο για τον τραγουδιστή και το γνωστό μοντέλο, το οποίο χώρισε μετά από μια μακροχρόνια σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου.

 

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Νέα αρχή μετά τον πρόσφατο χωρισμό

Να θυμίσουμε πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του GNTM από τον οποίο μάλιστα είχε αποχωρήσει οικειοθελώς ξαφνιάζοντας τους πάντες με την απόφασή της.

Πριν λίγους μήνες η Γαρυφαλλιά είχε ξεσπάσει σε σχετική ερώτηση στο instagram για τον φημολογούμενο χωρισμό της.

 

«Το ρωτάτε συνέχεια! Ισχύει δεν ισχύει δεν θα το έλεγα ποτέ στα social. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ μόνο να σας δείξω αυτό που ετοιμάζω και είμαι τέρμα χαρούμενη. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία» ενώ σε άλλη ερώτηση δήλωσε: «Είμαι καλά! Είναι δημιουργική περίοδος για μένα, έχουν αλλάξει πολλά και προσπαθώ να τα διαχειριστώ», είχε απαντήσει.

Γιώργος Λιβάνης: Νέα σελίδα στη ζωή του

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιβάνης τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσε ως ελεύθερος και ωραίος, αφού το φλερτ με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ολοκληρώθηκε ξαφνικά, μετά την περσινή της συμμετοχή στο Survivor αλλά και την επανασύνδεση με τον Σάκη Κατσούλη με τον οποίο είναι και πάλι ζευγάρι.

Για την ώρα πάντως, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και το μοντέλο δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή.

 

Read More

And More