Γιώργος Λιβάνης: Η ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις για το συμβάν με τον Βαγγέλη Κακουριώτη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, απαντά ο Γιώργος Λιβάνης για τις τηλεοπτικές του δηλώσεις, όταν ρωτήθηκε για το συμβάν παρενόχλησης που δέχτηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης πάνω στη σκηνή από θαυμάστριά του.

«Μου έχει συμβεί κι εμένα παρόμοιο περιστατικό με αυτό που συνέβη στον Βαγγέλη Κακουριώτη. Νομίζω ότι είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Απλά έτυχε το συγκεκριμένο να τραβηχτεί σε βίντεο και να ανέβει στα social media. Αυτό που είδα εγώ ήταν πολύ χαριτωμένο. Είδα κάτι σχόλια… Εντάξει, ένας άνθρωπος που είχε πιει λίγο παραπάνω, ανέβηκε στη σκηνή και πήγε λίγο πιο κοντά σε έναν καλλιτέχνη. Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό», ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά την προβολή των δηλώσεών του από τις πρωινές εκπομπές, ο τραγουδιστής φαίνεται πως δέχτηκε αντιδράσεις και μηνύματα για τον χαρακτηρισμό «χαριτωμένο» κάτι που τον έκανε να απαντήσει εκ νέου, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

«Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ από δω για κάτι που ρωτήθηκα και τελικά παρεξηγήθηκε η άποψη που εξέφρασα. Δεν το έχω κάνει ποτέ ούτε πρόκειται να το κάνω νιώθω αμηχανία όταν είμαι αποδέκτης τέτοιας συμπεριφοράς.

Δεν επικροτώ σε καμία περίπτωση τέτοιες εκφράσεις αγάπης, από την άλλη όμως ένιωσα ότι επειδή το πρόσωπο της κοπέλας έχει γίνει γνωστό ότι δεν θα είμαι ακόμα ένας που θα την στήσει στον τοίχο. Οτιδήποτε παραβιάζει τα όρια του άλλου φυσικά και καταδικάζεται και δεν το δικαιολογεί μία δύσκολη κατάσταση, ανεξάρτητα από το αν είναι άντρας ή γυναίκα… Μπορώ να καταλάβω τον καλλιτέχνη ο οποίος ήρθε σε δύσκολη θέση», έγραψε στο instagram ο Γιώργος Λιβάνης

 

 

Read More

And More