Exclusive pics!

Γιώργος Λιβάνης: Μετακίνηση 6 για τον γνωστό τραγουδιστή! Πού τον “τσάκωσε” το TLIFE για τρέξιμο;

Εποχές… Μάρτη ζούμε ξανά και για την κάθε μετακίνησή μας είναι απαραίτητο να στείλουμε μήνυμα στο 13033. Η χώρα μας πλήττεται από την πανδημία – όπως δυστυχώς και ολόκληρος ο πλανήτης – και για ακόμη μια φορά μένουμε σπίτι, με σκοπό να προστατευτούμε από τον κορονοϊό. Οι μόνοι λόγοι που μπορούμε να βγαίνουμε έξω είναι για προμήθειες, λόγους υγείας και φυσικά για σωματική άσκηση, κάτι που οι περισσότεροι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έκαναν συνεχώς και στην προηγούμενη καραντίνα.

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας από τους τραγουδιστές που προσέχουν ιδιαίτερα τη φυσική τους κατάσταση και από τη στιγμή που έκλεισαν τα γυμναστήρια, πηγαίνει καθημερινά για τρέξιμο! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε τον δημοφιλή τραγουδιστή στην περιοχή του Ίλιον να τρέχει, φορώντας φυσικά τα αθλητικά του. Ο Γιώργος Λιβάνης έστειλε Μετακίνηση 6 στο 13033 και πήγε να γυμναστεί έξω στον καθαρό αέρα, νιώθοντας στη συνέχεια μεγάλη ευεξία.

Μετά το «Που Και Που», το οποίο κυκλοφόρησε προ μηνών από την Panik Platinum κι αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ο Γιώργος Λιβάνης ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα μια επιτυχία. Το νέο του τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, θα εχει την υπογραφή δύο σπουδαίων δημιουργών, οι οποίοι έχουν αφήσει την επιτυχημένη σφραγίδα τους στην ελληνική δισκογραφία.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More