Γιώργος Λιβάνης: Παράλληλα με το «J2US» στο studio για το νέο του τραγούδι!

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι έτοιμος να μας παρασύρει με ακόμα ένα τραγούδι του, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum και θα αγαπηθεί πολύ! Ταυτόχρονα, ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και συνεχίζει τις εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη.

Διανύοντας μία από τις πιο δημιουργικές στιγμές του, ο Γιώργος Λιβάνης μπήκε στο studio για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού λίγους μήνες μετά την επιτυχία «Έλα Απόψε».  Σε λίγες ημέρες, το single θα μας αποκαλυφθεί και, σίγουρα, θα μπει αμέσως στη λίστα με τα hits της χρονιάς!

Στο μεταξύ, από αυτό το Σάββατο, 14 Μαρτίου, θα απολαμβάνουμε τον ταλαντούχο και αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς συμμετέχει στο «Just The 2 Of Us» του Open! Στο show θα μας χαρίσει μοναδικές ερμηνείες με παρτενέρ τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη. Η μεταξύ τους χημεία ήταν δυνατή από την πρώτη στιγμή και, σίγουρα, θα είναι ένα από τα ζευγάρια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη, στο «Barbarella Live Party», όπου κάθε Σάββατο και Κυριακή επικρατεί το αδιαχώρητο.

Read More

And More