Γιώργος Μανίκας: Ο 7χρονος γιος του έχει πάρει το γούστο του! 10+1 φορές που πόζαραν ντυμένοι ασορτί [pics]

Ο Γιώργος Μανίκας το 2013 έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και από τότε ο γιος του είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. Οι δυο τους περνούν τις περισσότερες ώρες τις ημέρας μαζί και έχουν ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους, ενώ έχουν καταφέρει να γίνουν οι… καλύτεροι φίλοι.

Μάλιστα, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών μπαμπάδων του εξωτερικού, ο Γιώργος και ο Αγγελος-Ιωάννης κάνουν δημόσιες εμφανίσεις φορώντας τα ίδια ρούχα, κλέβοντας πάντα τις εντυπώσεις. Είναι εξίσου στιλάτοι και κάθε του look και το θέαμα είναι απολαυστικό!

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, δεν είναι λίγες οι φορές που το γνωστό μοντέλο έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό σχτικές φωτογραφίες με τον AJ, όπως αποκαλεί τον μικρό, κάνοντας τους διαδικτυακούς φίλους του να… λιώσουν.

Μετά τον χωρισμό του από την Ελλη Γελεβεσάκη, ο Γιώργος μετακόμισε σε ένα σπίτι στον λόφο Πανί στον Άλιμο, όπου περνά πολλές ώρες με τον πιτσιρικά, ο οποίος είναι κούκλος και του μοιάζει απίστευτα. Ως στοργικός μπαμπάς που είναι προσπαθεί να μην χάνει στιγμές από το μεγάλωμα του γιου του και, όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More