Γιώργος Μανίκας: Προετοιμάζεται για το… Survivor; [pics, vids]

To Survivor συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τα βράδια που μεταδίδεται, οι υπεύθυνοι του Σκάι ξέρουν ότι το επόμενο πρωί θα χαμογελούν με τα νούμερα της τηλεθέασης. Οι ίντριγκες ανάμεσα στους Celebrities και τους Μαχητές αλλά και τα τρολαρίσματα, δεν λείπουν και κάθε φορά κάτι καινούργιο γίνεται θέμα συζήτησης.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί και τρία ονόματα διασήμων που πρόκειται να ενταχθούν στο παιχνίδι. Πρόκειται για τους Ελευθερία Ελευθρίου, Γιώργο Μανίκα και Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Το αγόρι της παρέας πάντως μπορεί να μην έχει “κλειδώσει” την απάντησή του στους υπεύθυνους της τουρκικής παραγωγής, αλλά δείχνει να έχει πάρει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο του να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα στο πλευρό του καλού του φίλου Στέλιου Χανταμπάκη.

Ο Γιώργος Μανίκας, ξεκίνησε να γυμνάζεται μετά από δυο μήνες αποχής κι εκτός από τα δικά τους βίντεο και φωτογραφίες, ανέβασε και ο φίλος του Κώστας Σιδεράτος ένα βίντεο, που έγραψε κάνοντας χιούμορ φυσικά: “Σκληρή προπόνηση (δύο λεπτών), έτοιμος… Αχτύπητο δίδυμο με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Δεν θ’ αφήσουν ούτε ψίχουλο να φάτε, τρέμετε…”

Δες το βίντεο που ανέβασε στα social media, ο κολλητός του φίλος, Κώστας Σιδεράτος

Και τα posts του Γιώργου Μανίκα

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!! …….ΈΤΟΙΜΟΣ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giorgos manikas (@giorgosmanikas) στις

Read More

And More