Γιώργος Μαυρίδης: Υιοθέτησε τη σκυλίτσα που ακρωτηρίασαν στη Ξάνθη και δίνει μάχη για τη ζωή της [pics]

Γιώργος Μαυρίδης: Υιοθέτησε τη σκυλίτσα που ακρωτηρίασαν στη Ξάνθη και δίνει μάχη για τη ζωή της [pics] | tlife.gr

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και συχνά, μέσα από δράσεις που διοργανώνει, παλεύει για τα δικαιώματα των ζώων.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής προέβη σε μια πολύ συγκινητική κίνηση, αφού υιοθέτησε την σκυλίτσα που είχε κακοποιηθεί βάναυσα στην Ξανθη και η οποία είχε βρεθεί με κομμένα αυτιά, πόδια και με πολλές μαχαιριές στο σώμα της.

Η φιλοζωική ομάδα adespotoulia Xanthis δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook δυο φωτογραφίες με τον Γιώργο Μαυρίδη να κρατάει στην αγκαλιά του την Παλόμα, όπως την φωνάζουν, έχοντας στο πλευρό του και την αγαπημένη του Μόλυ.

Την αγάπησε και την πόνεσε όληΗ Ελλάδα .Χάρη στο Γιώργο και την Μόλυ θα συνεχίσουμε να την χαιρόμαστεΗ παλόμα θα μας θυμίζει τις δυο όψεις της ζωης!

Gepostet von Adespotoulia Xanthis am Montag, 16. September 2019

Σύμφωνα με την φιλοζωική οργάνωση, ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στο ζώο την καλύτερη ζωή, που ωστόσο ξεκινά με κλινικές και εξετάσεις, καθώς η Παλόμα έχει μεγαοισοφάγο οισοφαγική παλινδρόμηση, που σημαίνει ότι δεν τρώει κανονικά. Προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, που απέκτησε επειδή της έριξαν οξύ μέσα στο στόμα, ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη, αφού της δημιουργήθηκε τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.

«Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί», αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση στη λεζάντα μια άλλης φωτογραφίας που δημοσίευσε και στην οποία απεικονίζεται ο Γιώργος Μαυρίδης έχοντας στην αγκαλιά του την Παλόμα.

Καλημέρα σε όλους.Απο χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη…

Gepostet von Adespotoulia Xanthis am Dienstag, 17. September 2019

Η κίνηση αυτή του Γιώργου Μαυρίδη απέσπασε μόνο θετικά σχόλια, με τους χρήστες του διαδικτύου να τον συγχαίρουν δημόσια.

READ more