Αποκάλυψη!

Γιώργος Μαυρίδης: Έχει ξανασυλληφθεί στην Λατινική Αμερική!

Συνεχίζεται το θρίλερ με την κράτηση του Γιώργου Μαυρίδη και τριών ακόμη ατόμων – μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου – στο αεροδρόμιο του Μεξικού. Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής στο Open “Into the skin”. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη, χθες δημιουργήθηκε ένα νέο επεισόδιο κατά την επιβίβαση τους στο αεροπλάνο, γεγονός που ματαίωσε την επιστροφή τους.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ταξίδι του Γιώργου Μαυρίδη στην Λατινική Αμερική, είχε επεισοδιακή κατάληξη. Πριν από μερικά χρόνια, ο ίδιος και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όταν παρουσίαζαν την εκπομπή “World Party”.

Διάβασε τι είχαν δηλώσει για τη δυσάρεστη εμπειρία τους:

«Ήταν το ταξίδι μας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν ήμασταν καθόλου «ψαρωμένοι» όπως θα έπρεπε κανονικά. Ξεκινήσαμε και γράφαμε από το πρώτο λεπτό, με το που κατεβήκαμε από το αεροπλάνο και γι’ αυτό φυσικά μας συνέλαβαν για τρομοκρατία! Περάσαμε 12 ώρες στα κρατητήρια, μας απέλασαν από τη χώρα, μας κατάσχεσαν την κάμερα και μας έστειλαν «πακέτο» πίσω. Αναγκάστηκε ο πρέσβης να ζητήσει συγνώμη από τη βραζιλιάνικη Αστυνομία για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στη χώρα. Από τότε βέβαια, γίναμε λίγο πιο προσεκτικοί» είχαν δηλώσει στο You.

Read More

And More