Γιώργος Μαυρίδης: Η εξομολόγηση για όσα συνέβησαν στη σύλληψή του στο Μεξικό (video)

Στις αρχές του Φθινοπώρου, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του συνελήφθησαν στο Μεξικό. Τι ακριβώς είχε συμβεί; Είχαν πάει για να πραγματοποιήσουν γυρίσματα της εκπομπής «In to the skin» στο εξωτικό θέρετρο, Κανκούν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες, κατά την άφιξη τους. Αποτέλεσμα ήταν οι μεξικανικές αρχές να δώσουν εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Μαυρίδης φιλοξενήθηκε στο Tik Talk και μίλησε για την περιπέτειά τους στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Είχα περάσει τέσσερις ημέρες τα πάνδεινα και προσπαθούσα να βρω μια λύση για να μείνω στη χώρα γιατί οικονομικά σαν εταιρία παραγωγής θα μου στοίχιζε πολύ το να επιστρέψω πίσω. (…) Τέσσερις ήμασταν, κατεβήκαμε στο αεροδρόμιο και μας έκαναν την κλασική έρευνα που κάνουν. Εγώ ήμουν ο υπεύθυνος ταξιδιού και έκαναν ερωτήσεις σε άλλους δύο. Στην ουσία δεν με έλεγξαν ποτέ σωστά και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημά τους. Ήταν αστείο και όλο αυτό γιγαντώθηκε» είπε χαρακτηριστικά.

Και λίγο αργότερα κατέληξε: «Είμαι ένας άνθρωπος πολύ κατά των ναρκωτικών και έπρεπε μετά να μαζέψω πράγματα για τα οποία είμαι κατά. Όταν ακούω πράγματα ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στους Μεξικανούς, δεν έχω ακούσει πιο αστείο. Ή άκουσα ότι πήγα να περάσω μαύρα χρήματα… Στα social media ο καθένας έχει μια άποψη και τη λέει και σε βαπτίζει έτσι…».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More