Γιώργος Μαυρίδης: Η φωτογραφία με τον πατέρα του που ραγίζει καρδιές! [pic]

Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν βρήκε τον δρόμο της επιτυχίας έτοιμο και στρωμένο, αλλά πέρασε αρκετές δυσκολίες και δούλεψε πολύ σκληρά για φτάσει εδώ που είναι. Ο γνωστός tattoo artist έχει αποκαλύψει σε διάφορες συνεντεύξεις του, τα δύσκολα βιώματα που πέρασε σε νεότερη ηλικία, τα περισσότερα από τα οποία είχαν σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν φυλακή, όταν εκείνος ήταν στην εφηβεία.

«Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Ασχέτως ότι ήταν δύσκολα οικογενειακά χρόνια, θεωρώ ότι η μάνα μου έδωσε όσα μπορούσε. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω τη θετική πλευρά» είχε δηλώσει στο παρελθόν στην εκπομπή Join Us. Και συνέχιζε, λέγοντας: «Όταν έχεις περάσει από μια διαλυμένη οικογένεια δεν θες να κάνεις το ίδιο στο παιδί σου. Όταν νιώσω ότι δεν είμαι παιδί, ότι δεν παίζω και ότι δεν χαβαλεδιάζω δεξιά κι αριστερά, ναι, θα κάνω κάτι που θα ξέρω ότι θα βγει κάτι σωστό».
Σήμερα, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο πατέρας του φαίνεται πως τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και κάνουν καινούργια αρχή. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί, έχουν συζητήσει αυτά που κράταγαν μέσα τους και ο Γιώργος μπόρεσε και συγχώρεσε τον πατέρα του. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ανέβασε και μια φωτογραφία με τον μπαμπά του και την Μόλυ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Πάντα υπάρχει χρόνος για μια καινούργια αρχή! Ο πατέρας μου με τον γιο της Μόλυ”
Δες την φωτογραφία:

Πάντα υπάρχει χρόνος για μια καινούργια αρχή! Ο πατέρας μου με τον γιο της Μολυ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account???? (@georgemavridis_tattooligans) στις

Read More

And More