Γιώργος Μαυρίδης: Η οικογενειακή φωτογραφία και το αισιόδοξο μήνυμα για τη νέα χρονιά μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Με μια οικογενειακή φωτογραφία και ένα αισιόδοξο μήνυμα θέλησε να υποδεχτεί τη νέα χρονιά ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist που είχε μια ιδιαίτερα δύσκολο χρονιά τόσο μετά την περιπέτεια που έζησε με τη σύλληψή του στο Μεξικό όσο και μετά την πολυήμερη νοσηλεία του λόγω κορονοϊού χαμογελά και πάλι απολαμβάνοντας όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Έτσι λοιπόν, αργά το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του με την σύντροφό του Κρίστη Καθάργια, τα δυο σκυλιά τους και μερικά ακόμα αγαπημένα του πρόσωπα.

“Δεν μπορώ να ευχηθώ το 2021 να μας δώσει αυτό που μας πήρε το 2020 γιατί οι άνθρώποι που χάσαμε αυτό τον χρόνο δυστυχώς δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω.
Μπορούμε όμως, όσοι μείναμε σε τούτο εδώ τον κόσμο , να κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας για μια καλύτερη ζωή και ειδικά σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο και μακάρι να είμαστε και του χρόνου εδώ όλοι, για να ανταλλάσσουμε ευχές.
Καλή Χρόνια λοιπόν σε όλους με υγεία, αγάπη και ραντεβού το 22 οι ίδιοι και ακόμα περισσότεροι!” έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

 

Read More

And More