Γιώργος Μαυρίδης: Η πολυτάραχη ζωή του και η περιπέτεια στο Μεξικό (pics)

Δύσκολες ώρες βίωσε ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό, όπου κρατήθηκε στα κρατητήρια του αεροδρομίου της πόλης, Σίτι Χουάρες, στο Μεξικό, μαζί με άλλα τρία άτομα, τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου. Μάλιστα χθες συνέβη και νέο θερμό επεισόδιο με τον παρουσιαστή και την ομάδα του να αποβιβάζεται από το αεροπλάνο με το οποίο θα επέστρεφε, κατόπιν εντολής του πιλότου.


Γέννημα θρέμμα, Θεσσαλονικιός, ο Γιώργος Μαυρίδης πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, όπως έχει πει και σε συνέντευξη του, στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι παράτησε το σχολείο για να δουλέψει.
Ο tattoo artist και παρουσιαστής της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του Open “into the skin” περιγράφοντας τα βιώματα του, ως παιδί, πριν από λίγα χρόνια, σε μία εκ βαθέων, τηλεοπτική εξομολόγηση είχε μιλήσει για την μητέρα του ,την κυρία Εύη η οποία είναι η ηρωίδα του και η μεγάλη αδυναμία του, πέρα από την Μόλυ, την αγαπημένη του, σκυλίτσα. Τον μεγάλωσε μόνη, έχοντας στήριξη, μόνο από την γιαγιά του.

Ο πατέρας του, όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξη του, ο παρουσιαστής, ήταν απών,αφού μπαινοέβγαινε στη φυλακή με αποτέλεσμα να κάνει ακόμη πιο δύσκολη της ζωή της συζύγου του και μητέρας του Γιώργου.
“Παρόλο που ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου μου έδωσε όση αγάπη μπορούσε. Η μάνα μου ενσαρκώνει την πραγματική έννοια του καλού ανθρώπου. Της χρωστάω ότι έγινα σωστός άνθρωπος. Με μεγάλωσε μόνο με αγάπη και θυσία. Δούλευε όλη μέρα για να μας μεγαλώσει. Το πρωί δούλευε σε μανάβικο και το βράδυ έραβε ρούχα”.

Αναφερόμενος στον πατέρα του σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει: «Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή «Join Us». «Ασχέτως ότι ήταν δύσκολα οικογενειακά χρόνια, θεωρώ ότι η μάνα μου έδωσε όσα μπορούσε. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω τη θετική πλευρά», τόνισε.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε αποκαλύψει σε άλλη συνέντευξη του και είχε περιγράψει με γλαφυρό τρόπο, την απόφασή του, να εγκαταλείψει το σχολείο.

“Δεν είναι ότι δεν ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Δεν μπορούσα να διαβάζω από πολύ μικρός, λόγω όλης της κατάστασης. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Θυμάμαι να κοιμάμαι στο θρανίο. Δεν μπορούσα να διαβάσω. Δεν είχα διάθεση να διαβάσω. Έφτασα σε μια ηλικία, στα 15 μου, που αναγκάστηκα να πηγαίνω στο Νυχτερινό της Ικτίνου γιατί θα έμενα στην ίδια τάξη. Δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Ήμουν πολύ κακός για το σχολείο και έπρεπε να φύγω. Τη μέρα δούλευα, το βράδυ πήγαινα στο σχολείο, το πρωί ξαναδούλευα. Όλα αυτά για να βγαίνω οικονομικά. Και μετά ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος. Τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερα να τελειώσω και με αυτή την υποχρέωση, για να επιστρέψω και να αρχίσω να δουλεύω.
Στην ίδια συνέντευξη του, ο Γιώργος Μαυρίδης, μιλώντας εκείνη την περιοδο, για την πιθανότητα να δημιουργήσει οικογένεια, το είχε αποκλείσει, τότε: 
«Όταν έχεις περάσει από μια διαλυμένη οικογένεια δεν θες να κάνεις το ίδιο στο παιδί σου. Όταν νιώσω ότι δεν είμαι παιδί, ότι δεν παίζω και ότι δεν χαβαλεδιάζω δεξιά κι αριστερά, ναι, θα κάνω κάτι που θα ξέρω ότι θα βγει κάτι σωστό».

Πρόσφατα ο Γιώργος Μαυριδης δήλωσε πως μετά από πολλά χρόνια συναντήθηκε με τον πατέρα του  και τον συγχώρεσε, όπως είπε, καθώς του αναγνώρισε ότι βίωσε δύσκολα χρόνια, στο παρελθόν. Είναι πλέον “cool” όπως έχει πει,  μαζί του και η σχέση τους έχει εξομαλυνθεί.
Μέσα από τις δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις που βίωσε ο tattoo artist και παρουσιαστής, έγινε ακόμη πιο δυνατός, πιο ευαίσθητος ως άνθρωπος, γεγονός που το απέδειξε όταν τα χρήματα που πήρε από τον ΑNT1, για τη συμμετοχή του, στο Nomads δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος ΑΧΕΠΑ.


Αυτή την περίοδο, στην προσωπική του ζωή βιώνει έναν μεγάλο έρωτα, με την Κρίστυ Καθάργια, την όμορφη ψυχολόγο, η οποία κατέκτησε την καρδιά του και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Μαυρίδης, της έκανε πρόταση γάμου και  εκείνη με ένα ζεστό φιλί την αποδέχθηκε!

Read More

And More