Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά το τέλος του Asia Express – Το νέο μέλος της οικογένειας

Ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστη Καθάργια επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από 1,5 μήνα απουσίας λόγω των γυρισμάτων του Asia Express.

Το Asia Express θα του δούμε τηλεοπτική τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star, ενώ τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και όλοι οι συντελεστές βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του που είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο λίγο πριν την αναχώρησή τους για το παιχνίδι περιπέτειας, έχουν επιστρέψει στη βάση του στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Μαυρίδης μετά από ένα μικρό διάλειμμά από τα social media επανήλθε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του, θέλοντας παράλληλα να μας γνωρίσει το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Πιο συγκεκριμένα οι δυο τους έχουν πλέον νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς, όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα γατάκι που βρήκαν στον δρόμο και αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών του ακολούθων σχετικά με το όνομα που θα του δώσει.

«1,5 μήνα μετά γυρίσαμε Θεσσαλονίκη και βρήκαμε στο δρόμο αυτό το αιλουροειδες… Είπαμε να το κάνουμε μέλος της οικογένειας! Ψάχνουμε όνομα αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι χαρά μας! Υποψήφια ονόματα: 1:Φουσκα, 2:Τεκιλα, 3:Φιπστερ @fipsterr Ό,τι άλλο θέλετε δεκτό, ακούω», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

Read More

And More