Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Σήμερα ο πολιτικός γάμος τους – Η υπέροχη σχέση τους

Σήμερα… γάμος γίνεται! Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύονται επιτέλους σχεδόν δυο χρόνια μετά την απρόβλεπτη πρόταση γάμου του tatoo artist στην πανέμορφη ψυχολόγο. 

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Μαΐου στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζήσουν αυτή την ημέρα όσο γίνεται περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Να σου θυμίσουμε πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η μέλλουσα σύζυγός του θα λάβουν μέρος στο Asia Express του Star και όπως έχει γίνει γνωστό, αναχωρούν στις 11 Μαΐου.

Το love story του ζευγαριού

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης μετά από δεκάδες ταξίδια και ξεχωριστές εμπειρίες βρήκε στο πρόσωπο της Κρίστης Καθάργια το λιμάνι του και μια ιδανική σύντροφο να περάσει το υπόλοιπο της ζωή του.

Πριν δύο χρόνια περίπου, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist πήρε την απόφαση να ζητήσει από τη σύντροφό του να τον παντρευτεί. Μπορεί να διατηρούσαν σχέση μόλις λίγους μήνες, ωστόσο ο Γιώργος Μαυρίδης είχε καταλάβει από νωρίς ότι η Κρίστη Καθάργια είναι η γυναίκα της ζωής του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, με την εντυπωσιακή ψυχολόγο να έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση της. Ο Γιώργος Μαυρίδης με το που γνώρισε τον μικρό ταίριαξε κατευθείαν μαζί του και πλέον είναι ο κολλητός του!

Μπορεί στις αρχές να κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όσο ο καιρός περνούσε όλο και περισσότερο άρχισαν και οι δύο να δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πέρσι το καλοκαίρι μοιράστηκε καρέ καρέ τη στιγμή της απρόβλεπτης πρότασης στην παραλία και έκανε τους ακολούθους του να… λιώσουν!

 

«Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου, η σύζυγός μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί. Κάνω ό,τι κάνω για να είναι ευτυχισμένος ο άλλος. Έτσι λειτουργώ. Και την πρόταση γάμου κι όλα αυτά που έκανα τα έκανα για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου, να είναι όπως το ονειρεύεται!» είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή Tik Talk.

Σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθάργια επιτέλους από σύντροφοι θα γίνουν… σύζυγοι πριν ξεκινήσουν το πιο απρόβλεπτο ταξίδι της ζωής τους!

Read More

And More