Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα αγάπης στον “έρωτα της ζωής του”! [pic]

Είναι η πιο σταθερή σχέση της ζωής του και ο μεγάλος του έρωτας! Ο Γιώργος Μαυρίδης τρέφει τεράστια αδυναμία και αγάπη στην Μόλυ του, με την οποία είναι αχώριστος τα τελευταία 10 χρόνια. Ο γνωστός tatoo artist δεν αποχωρίζεται ποτέ την σκυλίτσα του και δεν θα τους δεις ποτέ χώρια!

Ο ίδιος μπορεί να έκανε πολλά ταξίδια με το World Party και να έφυγε για Φιλιππίνες για περίπου τρεις μήνες αλλά πάντα είχε στο μυαλό του την Μόλυ του, ενώ σε κάθε απόδραση μετάνιωνε που την άφηνε πίσω με την μητέρα του!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η εγχώρια showbiz εκφράζει τον έρωτά της για το έτερον ήμισυ της. Ο Γιώργος Μαυρίδης όμως εξέφρασε την αγάπη του στην καλύτερη του φίλη, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Happy Valentine’s Day… Μεγαλώνουμε μαζί…!”

View this post on Instagram

Happy Valentine's Day..❤️ Μεγαλώνουμε μαζί…!

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

«Μου τη χάρισε η τότε κοπέλα μου, Λένα Μπασδάνη, που είναι κτηνίατρος και παραμένουμε φίλοι. Το προηγούμενο σκυλί μου, το έχασα σε ηλικία 6,5 χρόνων από πυομήτρα. Για τα επόμενα δύο χρόνια ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Και ένα πρωί ήρθε η κοπέλα μου και μου έφερε τη Μόλι, λέγοντάς μου “αυτή θα είναι η νέα σου αγάπη”. Ήθελα να της πω “πάρ’ την, δεν τη θέλω”, αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά. Δεν ήμουν ακόμα έτοιμος να βάλω άλλο ζώο στη ζωή μου. Θυμάμαι πως έψαχνα να της δώσω όνομα και στην αρχή τη φώναζα “Μολότοφ”. “Μόλι” το έκανε η μάνα μου, “σιγά μη φωνάζω το σκυλί ‘Μολότοφ’ μου έλεγε”», είχε εξομολογηθεί για την σκυλίτσα του στο περιοδικό People.

View this post on Instagram

Αυτααααααααααά

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

Read More

And More