Γιώργος Μαυρίδης: Προκαλεί δημόσια τον Σάκη Τανιμανίδη – «Έλα να βοηθήσεις, κότα»

Οι δεσμοί αγάπης και οι φιλίες πολλές φορές αποδεικνύονται πολύ πιο δυνατοί από την οποιαδήποτε διαφορά μπορεί να χωρίσει δυο ανθρώπους. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στην περίπτωση του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη.

Οι ζωές τους μπορεί τα τελευταία 5 χρόνια να είχα πάρει διαφορετικές πορείες, ωστόσο τα όσα είχαν ζήσει μαζί όλα τα προηγούμενα χρόνια και οι αναμνήσεις που έχουν από την δυνατή φιλία που τους ένωνε, αποδείχθηκαν πιο ισχυρές.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26/5 ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε σε μια χιουμοριστική ανάρτηση, όπου προκαλεί δημόσια τον Σάκη Τανιμανίδη, να τον βοηθήσει με τις οικοδομικές δουλειές, αφού και ο ίδιος αυτός το διάστημα ανακαινίζει το σπίτι του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε ένα βίντεο από την αυλή του σπιτιού του, όπου κάνει ανακαίνιση και με χιουμοριστική διάθεση προκάλεσε τον Σάκη Τανιμανίδη να τον βοηθήσει, λέγοντας πως είναι καλός στις ανακαινίσεις.

«Έχω δει ότι ένας φίλος είναι πολύ καλός στις ανακαινίσεις και γενικά είναι καλό μαστόρι και εγώ χρειάζομαι λίγο βοήθεια εδώ. Έλα να βοηθήσεις κότα», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης, προκαλώντας τον Σάκη Τανιμανίδη.

 

 

Read More

And More