Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Οι κολλητοί που έγιναν δυο ξένοι και η δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Οι δεσμοί αγάπης και φιλίες πολλές φορές αποδεικνύονται πολύ πιο δυνατοί από την οποιαδήποτε διαφορά μπορεί να χωρίσει δυο ανθρώπους. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στην περίπτωση του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη.

Οι ζωές τους μπορεί τα τελευταία 5 χρόνια να είχα πάρει διαφορετικές πορείες και μεταξύ τους να είχαν ειπωθεί σκληρά λόγια, ωστόσο τα όσα είχαν ζήσει μαζί όλα τα προηγούμενα χρόνια και οι αναμνήσεις που έχουν από την δυνατή φιλία που τους ένωνε, αποδείχθηκαν πιο ισχυρές. Ο πάγος ανάμεσα στους άλλοτε κολλητούς που τα τελευταία χρόνια είχαν γίνει δυο ξένοι έσπασε.

Η εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη το περασμένο Σάββατο στην βάπτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους. (δες εδώ φωτογραφίες από τη συνάντηση των δυο αντρών)

«Κι εγώ είχα πολύ καιρό να μας δω μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε. Ήθελα να έρθει, ήθελε κι αυτός να έρθει προφανώς, αφού μου είπε ότι θα έρθει, όποτε ήρθε εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για την εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή του ενώ ο tattoo artist αρκέστηκε στο να στείλει τις ευχές του στο ζευγάρι και τα δίδυμα κορίτσια.

«Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά… Να είναι υγιείς, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη οικογένεια. Να είναι υπερήφανοι για τα παιδάκια τους» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης. (δες εδώ τις σχετικές δηλώσεις)

Το World Party
Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό όταν μέσα από τη συχνότητα του ΕΤ3 το 2013 παρουσίασαν το World Party, μια ταξιδιωτική εκπομπή που την επόμενη σεζόν μεταφέρθηκε στον Alpha.

Γρήγορα το κοινό αγάπησε τους δυο κολλητούς που ταξίδευαν στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, έμπλεκαν σε περιπέτειες και μετέφεραν γέλιο και πληροφορίες για τις διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς.

«Ήταν ένα πρωινό του Σαββάτο πριν 12-15 χρόνια. Βρεθήκαμε σε ένα στούντιο. Με κοίταξε ο Γιώργος, τον κοίταξα κι εγώ…Και καθώς κοιταχτήκαμε, κολλήσαμε. Από τότε είμαστε κολλητοί. Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε» είχε πει για τη γνωριμία τους ο Σάκης Τανιμανίδης στην κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει με τον Γιώργο Μαυρίδη το 2014 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δυο τους έμοιαζαν αχώριστοι. Το κοινό τους λάτρευε και κανείς δεν περίμενε πως η φιλία αυτή θα μπορούσε να χαλάσει. Η προβολή του World Party συνεχίστηκε μέχρι το 2016. Λίγο μετά το τέλος της τελευταίας σεζόν άρχισαν να ακούγονται και οι πρώτοι ψίθυροι για τριγμούς στη σχέση των δυο αντρών.

Στην αρχή οι δυο τους διέψευδαν τα δημοσιεύματα αυτά και έκαναν προσπάθειες να λύσουν τις όποιες διαφορές είχαν κάνει την εμφάνισή τους στη σχέση τους.

Οι δηλώσεις που “τελείωσαν” τη φιλία τους

Λίγους μήνες μετά, ήρθε η πρόταση στον Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor. Ο Γιώργος Μαυρίδης που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος και έχει μιλήσει ανοιχτά και το πόσο δύσκολα έχει περάσει ο ίδιος στη ζωή του, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με την απόφαση του άλλοτε κολλητού του να παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ, όμως, ότι από την στιγμή που ο Σάκης κάνει το Survivor, δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά” είπε πει.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μιλώντας για τη φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη και όσα τον πίκραναν στη συμπεριφορά του παρουσιαστή, είχε πει, «Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε στην εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Το ότι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του. Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το concept του World Party».

Για την κόντρα τους όμως είχε ερωτηθεί τότε και ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος ανέφερε όσα γνωρίζει εκείνος για τους λόγους που ψυχράνθηκαν οι σχέσεις των δυο ανδρών, τονίζοντας ωστόσο πως συνεχίζει να τρέφει συναισθήματα αγάπης για τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Όταν έστησε την εταιρεία του ο Σάκης έβαλε μια αγγελία και είχαν έρθει 200 άτομα και επέλεξε τον Γιώργο ο οποίος ήταν νομίζω φοιτητής τότε, μέσα στο concept που ετοίμασε ήταν και αυτό του World Party. Αυτό δεν αλλάζει ότι ο Γιώργος έχει αυτό το ταλέντο, είναι ακριβώς το αντίθετο του Σάκη, ένα παιδί πιο αλάνι, αλλιώς μεγάλωσε ο ένας, αλλιώς μεγάλωσε ο άλλος, “έδεσαν” πάρα πολύ ωραία. Κι όταν ο Σάκης είχε πει ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος και θα δω, κατεβαίνω στην Αθήνα, πάμε να κάνουμε κάτι άλλο, για κάποιους λόγους που δεν τους ξέρω ο Γιώργος θέλησε να κάνει τις δηλώσεις κι όλα αυτά»,ανέφερε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη και λίγο μετά συνέχισε:

«Δεν αλλάζει ούτε η αγάπη μου στον Γιωργάκη, ούτε ο θαυμασμός μου για το ταλέντο του, ούτε και μπορώ να κρίνω. Είναι άξιος για το πως μεγάλωσε κάτω από αυτές τις συνθήκες και έχει αυτές τις ευαισθησίες και απέχει από όλα αυτά που θα μπορούσε να έχει μπλέξει. Είναι άξιος κάθε επαίνου. Τώρα ανταγωνιστικά, αν θέλησε να κάνει κάτι αυτόνομο, εντάξει δεν είναι κακό αυτό»

Η απουσία του Γιώργου Μαυρίδη από τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη

Το καλοκαίρι του 2018 όλοι περίμεναν να δουν αν ο Γιώργος Μαυρίδης θα εμφανιστεί στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα. Ο πρώτος δεν εμφανίστηκε ποτέ και η απουσία αυτή σχολιάστηκε καθώς όλοι έκαναν λόγο πλέον για δυο άντρες που από φίλοι έγιναν… εχθροί.

O Γιώργος Μαυρίδης, είχε ερωτηθεί από ακόλουθό του στο instagram για τον λόγο που απουσίαζε από τον συγκεκριμένο γάμο με τον ίδιο τότε να αποκαλύπτει πως δεν ήταν καν καλεσμένος.

Από τη δική του πλευρά, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ερωτηθεί γι’ αυτή την ατάκα του πρώην κολλητού του από δημοσιογράφο είχε αρκεστεί στο να πει, «Acun δεν ήρθε. Δεν ήρθε ο Acun, δεν ήρθε και ο ξάδελφος μου ο Παναγιώτης επίσης. Καλά τα πάμε και με τον Παναγιώτη, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας που δεν ήρθε. Πολλοί στο γάμο μας δεν ήρθαν . Όπως πολλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε γάμους. Καταλαβαίνω που το πας, είναι ερώτηση παγίδα και αυτή. Όλα μια χαρά».

Λίγες μέρες αργότερα όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε unfollow τον Γιώργο Μαυρίδη και ο δεύτερος μιμήθηκε την κίνηση του πρώην φίλου του.

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, το θέμα της φιλίας τους ήρθε και πάλι στο προσκήνιο όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιώργο Μαυρίδη αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τότε ο tattoo artist δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του και είχε πει, «Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ»;

Ο Σάκης Τανιμανίδης από την άλλη δεν έκανε κανένα σχόλιο και πάντα προσπαθούσε να αποφεύγει διακριτικά σχετικές ερωτήσεις.

Η επανένωση των δυο αντρών

Η εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη το περασμένο Σάββατο στην βάπτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε. Η επανένωση των δυο αντρών αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο πάγος ανάμεσά τους έσπασε και όλα δείχνουν πως όταν μια φιλία είναι αληθινή, ακόμα και μετά από χρόνια απομάκρυνσης μπορεί να αναθερμανθεί.

 

Read More

And More