Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο ταξίδι τους στη Μαδαγασκάρη! Φωτογραφίες

Συναρπαστικά ταξίδια. Έντονες συγκινήσεις. Ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Μοναδικές στιγμές. Αμέτρητες προκλήσεις. Αυτό είναι το «World Party». Και ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν πίσω τους το πολύχρωμο Μεξικό και συνεχίζουν την περιπέτεια σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη της Αφρικής, την τροπική Μαδαγασκάρη.

Το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου αποφασίζουν να ανακαλύψουν με έναν ξεχωριστό τρόπο, τις μηχανές! Έτσι, τα τρελά αγόρια του «World Party» ανεβαίνουν επάνω στις Africa Twin και ξεκινούν παρέα με τον Νίκολα, τον ντόπιο φίλο τους, ένα ταξίδι περιπέτειας στη μέση μιας λωρίδας γης στον Ινδικό Ωκεανό.

Διασχίζοντας τεράστιες εκτάσεις από φυτείες ρυζιού, έρχονται κοντά στην εκπληκτική φύση της χώρας και κάνουν καινούριες φιλίες στο δρόμο, καθώς οι Μαδαγασκαριανοί φημίζονται για τη φιλοξενία και την καλοσύνη τους. Ο δρόμος, ωστόσο, είναι μακρύς και κουραστικός.

Το βράδυ μετατρέπεται σε εφιάλτη για την παρέα. Σε ένα ερημικό χωριό, στη μέση του πουθενά, σαύρες και αράχνες, ο φόβος και ο τρόμος της παραγωγής, κάνουν την εμφάνισή τους! Το πρόβλημα λύνεται με… ξεκαρδιστικό τρόπο. Στη συνέχεια, αφού κάνουν μία γρήγορη στάση για να παίξουν ποδοσφαιράκι σε ένα μπιλιαρδάδικο και να δεχτούν μία κούρα ομορφιάς αλά «african style», ο Σάκης και ο Γιώργος καταλήγουν στην παραλιακή πόλη Μοροντάβα. Εκεί, βοηθούν τα ψάρια να ξεφύγουν από τα δίχτυα, χάρη στην εξαιρετική έλλειψη ταλέντου τους στο ψάρεμα!

Τελικός προορισμός, η κοιλάδα των Μπαομπάμπ, των χαρακτηριστικών δέντρων της Αφρικής, ένα μέρος που θα μείνει αξέχαστο στα αγόρια του «World Party».



Read More

And More