Γιώργος Μαυρίδης: Τι έγραψε στα social-media και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων;

Τσικνοπέμπτη σήμερα και αν δεν το θυμηθήκατε έγκαιρα, σίγουρα το… μυρίσατε, μιας και το τσικνίζει από νωρίς-νωρίς όλη η χώρα!

Τσικνοπέμπτη και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι κινούνται σε ρυθμούς… τσικνίσματος, μιας και το να… “καούν τα κάρβουνα” μοιάζει από το πρωί, τόσο επίκαιρο όσο ποτέ!

Ο Γιώργος Μαυρίδης – ο οποίος είναι γνωστό πως είναι φιλόζωος, σχεδόν… totally χορτοφάγος ο άνθρωπος εδώ και πολλά χρόνια – φρόντισε σήμερα να ανεβάσει ένα μήνυμα στα social-media, μέσα από το οποίο εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του με το συγκεκριμένη έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

Η ανάρτηση που έκανε είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να συμφωνήσουν μαζί του, αλλά και κάποιοι άλλοι να διαφωνήσουν έντονα, δημιουργώντας… διαδικτυακό πανικό!

Τι ακριβώς έγραψε ο Γιώργος;

“…Σε ένα παράλληλο σύμπαν, κάποιος ανέβασε ένα λινκ και ζητάει υπογραφές για να σταματήσει το έθιμο μιας μικρής χώρας της Νότιας Ευρώπης, που οι κάτοικοι ψήνουν ζώα στο δρόμο για να “τσικνισει” ο τόπος. Καλημέρα…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Alpha στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Όπως ήταν φυσικό και όπως ήδη σου είπα, δίχασε το κοινό του με το συγκεκριμένο post και δέχτηκε έντονη κριτική, στην οποία μάλιστα και απάντησε…

Read More

And More