Γιώργος Μαζωνάκης: Αγκαλιά με τους γονείς του στη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο – Φωτογραφίες

Από τη γειτονιά που μεγάλωσε, τη Νίκαια, επέλεξε να ξεκινήσει τη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, βρέθηκε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας το βράδυ της Δευτέρας 18/6 και τραγούδησε για πάνω από 2,5 ώρες με τις χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν εκεί να τον αποθεώνουν.

Από τη βραδιά αυτή όμως δεν έλειψαν και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Κάποια στιγμή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, άρχισε να αναζητάει μια Αγγελική μέσα στον κοινό, η οποία βρέθηκε και οδηγήθηκε στη σκηνή. Η νεαρή κοπέλα είδε τον αγαπημένο της να ανεβαίνει στη σκηνή, να γονατίζει και να της κάνει πρόταση γάμου.

«Ενώνουμε τους ανθρώπους, δεν τους χωρίζουμε» ανέφερε στον Γρηγόρη Μπάκα και το “Πρωινό” ο Γιώργος Μαζωνάκης για το εν λόγω περιστατικό.

Φυσικά, από τη συναυλία αυτή του Γιώργου Μαζωνάκη δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι γονείς του στους οποίους ο τραγουδιστής έχει τεράστια αδυναμία.

Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο, πάλι σε συναυλία που είχε δώσει ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, η μητέρα του, η κυρία Κλειώ, είχε ανέβει στη σκηνή και είχε χορέψει ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο με τους χιλιάδες θεατές να την αποθεώνουν και τον τραγουδιστή να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του. (δες εδώ το βίντεο που είχε εξασφαλίσει το TLIFE)

Φωτογραφίες: NDP/ Θωμάς Δασκαλάκης

Read More

And More