Γιώργος Μαζωνάκης: Ανοιχτή πρόσκληση από τον τραγουδιστή να μοιραστούμε τις ιστορίες μας για το μπουζούκι

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους μας, να μοιραστούμε ο καθένας τη δική του προσέγγιση στα social media του για το μπουζούκι, να μοιραστούμε τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τα βιώματα μας και όλοι μαζί να ενώσουμε τη φωνή μας!

Στην ανάρτηση του στα social media σημειώνει απευθυνόμενος σε όλους μας: «Εσάς, τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μπουζούκι; Πείτε μου τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις λέξεις ή ό,τι άλλο θέλετε! Ανεβάστε βίντεο ή φωτογραφία, κάντε με tag, βάλτε #EvesthitesHordes #BouzoukiStories για να ακουστούμε παντού! Για μένα το μπουζούκι είναι οι Ευαίσθητες Χορδές μου. Τώρα θέλω να ακούσω τη δική σας φωνή!»

Στην ανοιχτή πρόσκλησή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Όπως έχετε δει, πολλές σπουδαίες προσωπικότητες μοιράστηκαν μαζί μας τα λόγια τους για το «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές». Σε αυτό το σημείο, όμως, θα ήθελα και τη δική σας βοήθεια. Και τι εννοώ με αυτό, άραγε; Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μπουζούκι; Μία λέξη; Δύο λέξεις; Πέντε λέξεις; Μία εικόνα; Γι’ αυτό προτείνω, ανεβάστε, σχολιάστε, κάντε tag, κάντε stories, για να ακουστεί η δική σας φωνή! Για να ακουστούμε παντού!”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εσάς, τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μπουζούκι; . Πείτε μου τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις λέξεις ή ό,τι άλλο θέλετε! Ανεβάστε βίντεο ή φωτογραφία, κάντε με tag, βάλτε #EvesthitesHordes #BouzoukiStories για να ακουστούμε παντού! . Για μένα το μπουζούκι είναι οι Ευαίσθητες Χορδές μου. Τώρα θέλω να ακούσω τη δική σας φωνή! . Για να δείτε το video με υπότιτλους βρείτε το link στο bio ή επισκεφθείτε το giorgosmazonakis.gr. For video subtitles link in bio or visit giorgosmazonakis.gr #MAZW #AgapoSimeni #OresMikres

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) στις

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνοντας όλη του την ενέργεια σε αυτή την «αποστολή ζωής», όπως τη χαρακτηρίζει, έχει «πλημμυρίσει» τα social media του με τα βίντεο-μηνύματα των «συμμάχων» του, των «πρεσβευτών της ομορφιάς και της δύναμης του μπουζουκιού».

Read More

And More