Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκαλύπτει τις… ευαίσθητες χορδές του! βίντεο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, πάντα πρωτοπόρος, ξεχωριστός και σίγουρα ο καλλιτέχνης που τολμά να μοιράζεται την αλήθεια του, μέσα από ένα εικαστικό, συναισθηματικό βίντεο, ωδή στο μπουζούκι που δημοσίευσε σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου, στα social media, στο youtube του και στο www.giorgosmazonakis.gr, μας αποκαλύπτει και μας προετοιμάζει.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, πριν από 1 περίπου χρόνο, κυκλοφόρησε το album του «Αγαπώ Σημαίνει», με τα τραγούδια του να σημειώνουν τεράστια επιτυχία, η οποία ενισχύεται κάθε μέρα, αφού αποτελεί σπάνιο ρεκόρ ειδικά τα τελευταία χρόνια για ένα album, όσα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει ως single να κατακτούν τις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων το ένα μετά το άλλο, καταγράφοντας εκατομμύρια προβολές στο Youtube και αναπαραγωγές στο Spotify, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι «αγαπώ σημαίνει, κάτι που σε φέρνει το να θες να φτάσεις στην υπερβολή»!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε να κυκλοφορήσει ως νέο single το «Ώρες Μικρές», από το album του «Αγαπώ Σημαίνει», σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική του Γιώργου Σαμπάνη. Το «Ώρες Μικρές», είναι ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο, που πρωταγωνιστεί το μπουζούκι και η χαρακτηριστική φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το τραγούδι «Ώρες Μικρές», το μπουζούκι, οι ευαίσθητες χορδές μου, η ζωή μου … η αποστολή μου. #OresMikres #BouzoukiStories #EvesthitesHordes #MAZW #AgapoSimeni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) στις

Ο μοναδικός καλλιτέχνης με ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο κυριαρχεί ο ήχος του μπουζουκιού, με λόγια ψυχής αναφέρεται στην αγάπη, στη σχέση του με το μπουζούκι και το λαϊκό τραγούδι!

Χαρακτηριστικά αναφέρει, «Το παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού… Η πενιά του, ήταν πάντα στη ζωή μου, στην πορεία μου… Με εμπνέει, με φωτίζει… Είναι… οι Ευαίσθητες Χορδές μου…».

Read More

And More