Γιώργος Μαζωνάκης: Αποθεώθηκε στα βραβεία SMA 2019 στην Κύπρο! Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επισκέφθηκε την Κύπρο για τα Super Music Awards with Pringles γνωρίζοντας την αποθέωση!
Ο αυθεντικός καλλιτέχνης κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο για τη live εμφάνιση που παρουσίασε, όσο και για τα βραβεία που του απονεμήθηκαν!

Το κοινό της Κύπρου μέσω ψηφοφορίας ανέδειξε τον αγαπημένο ερμηνευτή ως τον “Καλύτερο Άνδρα Καλλιτέχνη (adult)”. Ενώ ο μουσικός θεσμός της Κύπρου, Super Music Awards with Pringles τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με το υπέρτατο τιμητικό βραβείο, αυτό του “SMA LEGEND” για τη Συνολική του Προσφορά”, το οποίο απένειμε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, CEO του Ομίλου, σε μια άκρως φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή, έχοντας μάλιστα προηγηθεί και η προβολή ενός καταπληκτικού αφιερωματικού video.

Ο … Μαζώ με τα βραβεία του

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης παρουσίασε μία ανεπανάληπτη Special Live Performance, ειδικά σχεδιασμένη για τη φετινή διοργάνωση των SMA, στην Πανεπιστημιούπολη, του Πανεπιστημίου Κύπρου κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για μια ακόμα φορά έκανε τη διαφορά, αφού πραγματοποίησε μία ανατρεπτική είσοδο στη σκηνή, περνώντας μέσα από το κοινό, με τον κόσμο να εκδηλώνει την αγάπη του!
Ο σπουδαίος τραγουδιστής, όπως φαίνεται και στο story που ανέβασε ερμήνευε το “Με λένε Γιώργο” και σε ένα μουσικό διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό ρωτώντας πως τον λένε, όλη η αρένα τραγουδούσε με μια φωνή το όνομά του!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που διαχρονικά αποτελεί κορυφαίο fashion icon με τις εμφανίσεις του να είναι μοναδικές, στα SMA ξεχώρισε και για τις καταπληκτικές στυλιστικές του επιλογές!


Για τη special live εμφάνιση του επέλεξε μία δημιουργία του Sotiris Georgiou σε κίτρινο χρώμα, ενώ όταν παρέλαβε τα βραβεία φόρεσε total look Dante.

Read More

And More