Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν ξέχασε τους “αφανείς ήρωες” του YFSF! [pics,vid]

Μια βδομάδα μετά τον μεγάλο τελικό του YFSF και ο Γιώργος Μαζωνάκης που εντυπωσίασε στο show του Ant1 όχι μόνο με τις ατάκες του αλλά και με τις ιδιαίτερες στυλιστικές του επιλογές επανέρχεται… στο show!

Ο διάσημος τραγουδιστής έκανε κάτι που λίγοι σταρ κάνουν και τον τιμά ιδιαίτερα! Δημοσίευσε χθες βράδυ, φωτογραφίες με τα στελέχη του show και τους συνεργάτες που δεν είδαμε ποτέ μπροστά από τις κάμερες και υπήρξαν οι αφανείς ήρωες! Ο Γιώργος έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του:

“Η αλήθεια είναι πως καλή τηλεόραση χωρίς γ….τη ομάδα δεν γίνεται! 14 Κυριακές στο σπίτι «βαφτισμένες Your Face» φίλοι, φαγητά, γέλια, μοναδικές μεταμορφώσεις και φυσικά βαθμολογίες που πολλές φορές με δυσκόλεψαν.
Τη σημερινή Κυριακή όμως θα ήθελα να την αφιερώσω σε όλους αυτούς που ποτέ δεν είδατε, ποτέ δεν ακούσατε και δεν γνωρίσατε, αλλά που αν δεν ήταν αυτοί να ξέρετε πως δεν θα υπήρχε αυτό το YFSF που όλοι από την αρχή ξεχωρίσαμε!

Ομάδα Κρούσης του πρώτου ορόφου και άνθρωποι-μάγοι του στούντιο και των παρασκηνίων, που μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου με πήγατε από την Αμερική στην Ελλάδα και από την Κίνα στην Ιταλία και την Γαλλία, πραγματικά σας ευχαριστώ από καρδιάς! Μαριώ μου, Μιμή, Σταρόβα, Αλέξη εις το επανιδείν. Παίχτες «αποκάλυψη» σας χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ! ANT1 Συγχαρητήρια!!!

 

Read More

And More