Γιώργος Μαζωνάκης – Διονύσης Σχοινάς: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η πρεμιέρα τους – Όλο το παρασκήνιο

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του  Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο καλλιτέχνες ήταν προγραμματισμένο να κάνουν αρχικά πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου ωστόσο αυτή ακυρώθηκε λόγω κάποιων λεπτομερειών που έπρεπε να διευθετηθούν. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε η ανακοίνωση για την αναβολή της πρεμιέρας. 

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο λόγος της πρώτης αναβολής ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά. Όταν ο καλλιτέχνης είδε την αφίσα όπου το όνομά του ήταν γραμμένο με μικρότερη γραμματοσειρά δυσαρεστήθηκε καθώς θεώρησε ότι εμφανίζεται ως υποδεέστερο όνομα στο σχήμα. Εξέφρασε λοιπόν τις αντιρρήσεις του, το αίτημά του έγινε αποδεκτό και η αφίσα διορθώθηκε με τη γραμματοσειρά πλέον στο όνομά του να είναι ίδια με εκείνη στο όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Χθες λοιπόν, 15/9 ήταν προγραμματισμένο να γίνει η δεύτερη πρεμιέρα του σχήματος η οποία όμως αναβλήθηκε και δεύτερη φορά καθώς στην πρόβα τζενεράλε διαπιστώθηκε από την πλευρά του Διονύση Σχοινά ότι ο χρόνος που είχε στο πρόγραμμα ήταν πολύ μικρότερος από εκείνον του Γιώργου Μαζωνάκη. Αυτό προκάλεσε και πάλι την έντονη δυσαρέσκειά του με αποτέλεσμα να αναβληθεί εκ νέου η πρεμιέρα τους και ο κόσμος που είχε κάνει κρατήσεις να ενημερώνεται μόλις λίγες ώρες πριν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σήμερα έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση των δυο πλευρών προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Read More

And More