Γιώργος Μαζωνάκης: Φτιάχνει φανουρόπιτα στη Σητεία με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη! Βίντεο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που είναι λάτρης της μαγειρικής όπως καταγράφεται συχνά και στα social media του, φιλοξενείται στην εβδομαδιαία εκπομπή του Δημήτρη Μακρυνιώτη στο κανάλι του στο YouTube και μαζί παρουσιάζουν μια μοναδική συνταγή για Φανουρόπιτα με μόλις 7 υλικά!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Φανουρόπιτα αποτελεί γλυκιά ανάμνηση των παιδικών χρόνων αφού κάθε χρόνο την έφτιαχνε η μητέρα του.

Τα υλικά προέρχονται από την Κρήτη, όπου έχει γυριστεί και το βίντεο με τη συνταγή, κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, ενώ η ρακή που χρησιμοποιείται στη συνταγή είναι από το θείο του Γιώργου, όπως αναφέρει ο ίδιος!

Το συμβολικό ελληνικό παραδοσιακό γλυκό ετοιμάζεται κάθε χρόνο για την εορτή του Αγίου Φανουρίου στις 27 Αυγούστου, ζητώντας από τον Άγιο να φανερώσει χαμένα αντικείμενα ή να φέρει αυτό που επιθυμεί ο καθένας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Γιώργος Μαζωνάκης στο βίντεο, όταν φτιάχνουμε Φανουρόπιτα η παράδοση θέλει να έχουμε ανάψει ένα κερί και θυμίαμα.

με τον Γιώργο Μαζωνάκη με το μοναδικό του χιούμορ και τις ξεχωριστές του ατάκες, να παρουσιάζουν με το Δημήτρη Μακρυνιώτη και να αποκαλύπτουν μία εύκολη συνταγή για υπέροχη Φανουρόπιτα με μόλις 7 υλικά!

Καλή επιτυχία!

Read More

And More