Γιώργος Μαζωνάκης: Κορύφωσε το επετειακό MadWalk 2020, με μια ανατρεπτική εμφάνιση

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, στο closing act του επετειακού -10 years- MadWalk 2020 ερμήνευσε το νέο του single «Τόσα Βράδια» και το ξεχωριστό «Αγαπώ σημαίνει», από το ομώνυμο album του – που έχει σημειώσει ρεκόρ επιτυχιών. Ο Γιώργος Μαζωνάκης φορώντας δημιουργίες αποκλειστικά σχεδιασμένες για αυτόν, κορύφωσε το MadWalk 2020 – The Fashion Music Project με ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαζωνάκης φόρεσε: Κοστούμι με καθρέφτες custom made από τον Γιώργο Καραπέτη Σακάκι vintage από το βεστιάριο “Τα ρούχα του Βασιλιά” Παντελόνι Dior Μπότες Balmain!

 

Ξεχωριστή στιγμή της εμφάνισης του αλλά και της εκδήλωσης υπήρξε η ανατρεπτική κορύφωση του MadWalk 2020, όπου ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, κλείνοντας την εκδήλωση, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα αισιοδοξίας για το σήμερα και το αύριο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε Χ. Ένα Χ που θα μας δείξει αυτά που μας φτιάχνουν. Ένα Χ που θα αποκαλύψει τα πράγματα όπως είναι. Γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτός ο χώρος δεν είναι άδειος. Είμαστε όλοι μαζί. Αυτό το κοστούμι δεν είναι Γάλλου αξιωματικού, δεν είναι της λεγεώνας των ξένων. Εγώ ανήκω στη λεγεώνα των φίλων. Κι αν τα φώτα σβήσαν για απόψε, κι αν περάσαμε καιρό με σκιές, έρχεται η επόμενη μέρα και το φως.»

Read More

And More