Γιώργος Μαζωνάκης – Μαρία Δελόγκα: Επίσημη εμφάνιση στο θέατρο! [pics]

Μπορεί και οι δυο να θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή αλλά, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η σέξι γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα είναι αχώριστοι και αυτό φαίνεται. Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους σε επίσημη πρεμιέρα στη Σφενδόνη και την παράσταση “Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην”.

Οι δυο τους περνούν καλά μαζί και η Μαρία ακολουθεί τον δημοφιλή τραγουδιστή σε κάθε του βήμα. Είναι στο πλευρό του και στο νέο πρότζεκτ που στο Σημείο G και το τελευταίο διάστημα, που ξεκίνησαν και οι φήμες πως είναι ζευγάρι πάνε παντού μαζί. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που η Μαρία συνοδεύει τον Γιώργο Μαζωνάκη σε επίσημη κοσμική εμφάνιση.

Από την πλευρά του πάντως, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν κρύβεται και δεν αρνείται την καλή χημεία που έχει με την Μαρία. Ωστόσο, έχει δώσει την απάντησή του στα σενάρια που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί κρυφά, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

“Είμαι ένας άνθρωπος που κυκλοφορώ παντού. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Όσον αφορά τις φωτογραφίες που λες στο περιοδικό, αυτό ήταν ένα φωτομοντάζ. Όντως ήμασταν μαζί, αλλά όχι έτσι όπως μας έδειξαν. Αυτή τη στιγμή είναι άνευ αντικειμένου η συζήτηση πως θα παντρευτώ και πως η Μαρία είναι έγκυος. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι πιο καλά από ποτέ”, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People.



Read More

And More