Γιώργος Μαζωνάκης: Όλες οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή του τους τελευταίους μήνες

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Μαζωνάκης εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που έχει προκύψει με την αδελφή του και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει εναντίον της για την εξασφάλιση της περιουσίας του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 25/5 μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Γιώργος Μαζωνάκης δε θέλει να καταθέσει κάποια μήνυση εναντίον της αδελφής του αλλά να περάσει η διαχείριση των περιουσιακών του στοιχείων στων ίδιο καθώς νιώθω προδομένος από κάποια πράγματα που έπεσαν στην αντίληψή του. Στην ίδια εκπομπή, ο Πάνος Κατσαρίδης ανέφερε ότι σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, ο Γιώργος Μαζωνάκης το τελευταίο μεγάλο διάστημα περνά μια φάση εσωστρέφειας και έχει απομακρυνθεί από την υπόλοιπη οικογένεια, καθώς ακόμη και με τους γονείς του έχει περιορίσει την οποιαδήποτε επικοινωνία.

Ωστόσο, η σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με την οικογένειά του δεν είναι το μοναδικό πράγμα που έχει αλλάξει στη ζωή του τους τελευταίους μήνες.  Από το τέλος του περασμένου καλοκαιριού, ο Γιώργος Μαζωνάκης άλλαξε σχεδόν τα πάντα στη ζωή του. Πρώτο και καλύτερο, τον επιχειρηματία που συνεργαζόταν επί σειρά ετών, ενώ αποφάσισε να αποχωρήσει και από τη δισκογραφική εταιρεία που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια και να βρει νέα δισκογραφική στέγη.

Και οι αλλαγές δεν περιορίζονται εκεί, αφού έπειτα από δέκα σχεδόν χρόνια αποφάσισε να αλλάξει και τον μετρ του. Ακόμη, ο Γιώργος Μαζωνάκης άλλαξε τον άνθρωπο που του έκανε τις δημόσιες σχέσεις και τέλος, μετά από επτά χρόνια διέκοψε τη συνεργασία και με την εταιρεία που του έκλεινε τις συναυλίες του με όχι ωραίο τρόπο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164