Γιώργος Μαζωνάκης: Πουλάει χαλιά ως Δέσποινα Μοιραράκη και προκαλεί κύματα γέλιου! [video]

Ο Γιώργος Μαζωνάκης διακρίνεται για το χιούμορ και τις πλάκες που κάνει κατά καιρούς. Μάλιστα, πολλές από αυτές τις έχει μοιραστεί κατά καιρούς ο τραγουδιστής με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές στα social media.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο αυθεντικός καλλιτέχνης… ξαναχτύπησε, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που θα σε κάνει να “λυθείς” στα γέλια.

Σε ένα διάλειμμα από την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη και τη Μελίνα Μακρή, γύρισε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ως άλλη Δέσποινα Μοιραράκη να πουλάει ένα χαλί με τη βοήθεια του γνωστού pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιμείται άριστα τόσο τον τρόπου που η γνωστή επιχειρηματίας πουλάει τα χαλιά της, όσο και τη φωνή της, κάνοντας όλους όσους είδαν το συγκεκριμένο βίντεο να… του βγάζουν το καπέλο, αφού λίγοι γνώριζαν αυτό το ταλέντο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ , έως 80% !!!Προλάβετε… #MAZW #BackstageMoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) στις

«ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ, έως 80% !!!Προλάβετε… #MAZW #BackstageMoments», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να… πέφτουν βροχή.

Read More

And More