Γιώργος Μαζωνάκης: «Σε εμάς έδειχναν ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις» λέει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή

Το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών δεν είναι άλλο από τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, Βάσω. 

Πολλά είναι τα πρόσωπα από το περιβάλλον τους που έχουν βγει κι έχουν μιλήσει τις τελευταίες ημέρες για τη σχέση των δυο αδελφών. Ανάμεσά τους και ένας φίλος και πρώην συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή I love Σουκου για το πως έζησε ο ίδιος τον τραγουδιστή με την αδελφή του. 

«Η συνεργασία και η φιλία μου με τον Γιώργο ξεκίνησε την περίοδο που συνεργαζόταν με την αδελφή του, Βάσω. Οι σχέσεις τους τότε ήταν άψογες, δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν είχε φτάσει στα αυτιά μου τίποτα όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας. Η συνεργασία ήταν άψογη. Προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο από κανέναν τους.

Αυτό που έδειχναν σε εμάς ήταν ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τελευταία φορά που τους είδα μαζί, ήταν τον Δεκέμβριο του 2019. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να υπήρχε από τότε το πρόβλημα γιατί απ’ ότι θυμάμαι ο Γιώργος έβγαζε κάποια βίντεο με τον σύντροφο της Βάσως μέχρι πριν δυο χρόνια. 

Η τελευταία φορά που μίλησα με τον Γιώργο ήταν πριν τρεις εβδομάδες. Ήταν πολύ χαρούμενος…»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164