Γιώργος Μαζωνάκης: Στα δικαστήρια με την αδελφή του για τα περιουσιακά – Ποια είναι η Βάσω Μαζωνάκη

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Μαζωνάκης κινείται νομικά κατά συγγενικού του προσώπου για την περιουσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, η οποία για χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτιδά του και μάνατζέρ του. Χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Η ανακοίνωση του συνηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη κ. Θεόδωρου Μαντά:

«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ποια είναι η Βάσω Μαζωνάκη

Σε όλα τα χρόνια της πορείας του στον καλλιτεχνικό χώρο, η Βάσω Μαζωνάκη, η μία εκ των δύο αδελφών του δημοφιλή τραγουδιστή ήταν στο πλευρό του.

Με τις αδελφές του Βάσω (από αριστερά) και Μαρία (από δεξιά)

Η Βάσω Μαζωνάκη αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και για πολλούς η μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του ως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Με μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσει κανείς ότι εξέφραζε την αγάπη της σε κάθε ευκαιρία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Δες παλιότερες κοινές τους εμφανίσεις

Η Βάζω Μαζωνάκη είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο ίδιος τη χαρακτηρίζει σε κάθε του συνέντευξη «βράχο στο πλευρό του».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164