Γιώργος Μαζωνάκης: Στην Κύπρο με live εμφάνιση για τα Super Music Awards! [pics,vid]

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στην Κύπρο για τα Super Music Awards with Pringles! Ο αυθεντικός καλλιτέχνης θα παρουσιάσει μία Special Live Performance, ειδικά για τη φετινή διοργάνωση των SMA, στην Πανεπιστημιούπολη, του Πανεπιστημίου Κύπρου που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα συζητηθεί!

Χθες το απόγευμα, ένα 24ωρο πριν τα μουσικά βραβεία, ο Γιώργος Μαζωνάκης, φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ από τον Χρύσανθο Τσουρούλλη! Ο αγαπημένος τραγουδιστής με τις διαχρονικές επιτυχίες, αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό του να εμφανιστεί στη σκηνή των SMA και να τραγουδήσει ζωντανά μπροστά στο κοινό της Κύπρου, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά η Κύπρος αποτελεί για τον ίδιο ένα θέμα πάρα πολύ προσωπικό καθώς τον έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολύ!

Η Κύπρος, όπως και η Κρήτη, πρόσθεσε, σαν νησιά με πλούσιο πολιτισμό και πολιτιστική κληρονομιά, αγαπούν πολύ το τραγούδι, τους καλλιτέχνες και την μελωδία κι αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να παραστεί σε αυτή την γιορτή της μουσικής.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε να κλείσει την όμορφη συζήτηση που είχε με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη με ένα στίχο από τη μεγάλη του επιτυχία «Ένα Θαύμα».

Δες το βίντεο από την εμφάνισή του

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, ανήρτησε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με το Γιώργο Μαζωνάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας: “Με τον αυθεντικό, μοναδικό, το διαχρονικό Γιώργο Μαζωνάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ για τα Super Music Awards”.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης, Γιώργος Μαζωνάκης, ανέβασε ένα ιδιαίτερο video στα social media του, δείγμα του ευφάνταστου χιούμορ του, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, δείχνοντας σε όλους ότι η καλή διάθεση βρίσκεται στα ύψη και είναι έτοιμος να απογειώσει το κοινό με τη μοναδική του ερμηνεία και σκηνική παρουσία!

Read More

And More