Γιώργος Μαζωνάκης: Τέλος οι εμφανίσεις του στο Fever G, ύστερα από τον τραυματισμό του!

Γιώργος Μαζωνάκης: Τέλος οι εμφανίσεις του στο Fever G, ύστερα από τον τραυματισμό του! | tlife.gr

Με ανακοίνωσή του στα social media, ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε πως οι εμφανίσεις του στο Fever G ολοκληρώνονται νωρίτερα, εξαιτίας του τραυματισμού του. Λόγω του ατυχήματος που είχε ο αγαπημένος καλλιτέχνης την περασμένη Παρασκευή, οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει τις εμφανίσεις επί σκηνής, οπότε και η συνεργασία του με το γνωστό νυχτερινό κέντρο ολοκληρώνεται.

«Δόξα το Θεό είμαι καλύτερα. Ωστόσο λόγω του τραυματισμού, δεν μου επιτρέπεται να συνεχίσω τις εμφανίσεις μου επί σκηνής, για αρκετό διάστημα. Συνεπώς η συνεργασία μου με το Fever G έφτασε στο τέλος της. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα βράδια, που χιλιάδες ανταμώναμε ξένοι και γινόμασταν λατρεμένοι, γιατί όλο αυτό σημαίνει… Αγαπώ Σημαίνει! Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στα Instagram Stories του, ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το σχήμα αποτέλεσε την πιο πετυχημένη πρόταση ψυχαγωγίας με sold out εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης με πάνω από 2.000 κόσμου! Να σου θυμίσουμε, πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στη θέση του κριτή στο Your Face Sounds Familiar, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου!

READ more