Γιώργος Μαζωνάκης: Το δημόσιο “ευχαριστώ” μετά το ατύχημα που τον κράτησε εκτός πίστας! [pic]

Δυστυχώς, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναγκάστηκε να μείνει εκτός δύο ημέρες από το πόστο του στο νυχτερινό κέντρο Fever G, όπου εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έπαθε ένα μικρό ατύχημα μέσα στο σπίτι του, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του και να βάλει νάρθηκα. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ωστόσο οι γιατροί του συνέστησαν προσοχή και ξεκούραση.

Όπως καταλαβαίνεις, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δεχτεί δεκάδες μηνύματα από τους θαυμαστές και τους φίλους του για γρήγορη ανάρρωση. “Που να φτάσει ένα «συγκινούμαι» και ένα «ευχαριστώ». Με τόσα που διάβασα και τόσα που είδα μπορώ με σιγουριά να σας πω πως γέμισε η ψυχή μου ευγνωμοσύνη και ευλογία Κυρίου. Φίλοι μου, υποκλίνομαι μπροστά σας και σας χαιρετώ. ΜΑΖΩ.” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας έτσι τον κόσμο που βρίσκεται πάντα δίπλα του.

Να σου θυμίσουμε, πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στη θέση του κριτή στο Your Face Sounds Familiar, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου!

Read More

And More