Γιώργος Μαζωνάκης: Το μήνυμά του στα social media, ύστερα από το ατύχημα που είχε!

Ένα απρόοπτο περιστατικό είχε πριν δύο ημέρες ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έπαθε ένα μικρό ατύχημα μέσα στο σπίτι του, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του και να βάλει νάρθηκα. Δεν πρόκειται για κάποιο σπάσιμο, ωστόσο ο ίδιος δεν θα καταφέρει να βρίσκεται το ίδιο βράδυ στο πόστο του στο «Fever G», μιας και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να ξεκουραστεί.

Δυστυχώς, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν μπόρεσε να επιστρέψει ούτε το Σάββατο στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, όπως αποκάλυψε με νέο μήνυμά του στα Instagram Stories. Παρόλο που ήθελε πολύ να βρεθεί στο Fever G, η κατάσταση του και οι γιατροί δεν του το επέστρεψαν.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα με ευχές για περαστικά!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή του, καθώς οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Fever G» κάθε Παρασκευή και Σάββατο είναι sold out. Ο ίδιος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια και πλέον αποτελεί την πρώτη του επιλογή για διασκέδαση. Παράλληλα, βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το “Your Face Sounds Familiar”, καθώς θα καθίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κριτική επιτροπή του λαμπερού show και θα κρίνει – όπως μόνο εκείνος γνωρίζει – τις μεταμφιέσεις των παικτών.

Read More

And More