Γιώργος Μαζωνάκης: «Του είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα η αδελφή του» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους

Στα δικαστήρια φαίνεται πως οδηγούνται ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη μια εκ των δυο αδελφών του, η οποία υπήρξε για χρόνια στενή του συνεργάτης.

Αιτία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον Γιώργο Μαζωνάκη, οι οικονομικές διαφορές, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της και να περιμένει το επόμενο διάστημα την απόφαση της δικαιοσύνης.

«Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς», ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα για ορισμένους, όμως άτομα από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη έλεγαν πως ανάμεσα στα δύο αδέρφια υπήρχαν ανοιχτοί λογαριασμοί. Παρά το γεγονός πως η αδερφή του υπήρξε για χρόνια η μάνατζερ που του κανόνιζε τα πάντα στην επαγγελματική του πορεία, οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν σοβαρά πριν από λίγα χρόνια.

«Έχουν μαλώσει και κατά το παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχαν κατά το παρελθόν, είχαν απομακρυνθεί πάλι για οικονομικά θέματα» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Οι τριβές ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, ξεκίνησαν όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.

«Ενώ συνεργαζόμουν με… γιατί είχαν μαλώσει ξανά δεν ήθελα να την αφήσω στο δρόμο. Είχα δώσει για να δουλεύει το μαγαζί, ένα ποσοστό, για να μπορέσει να το δουλέψει. Την είχα στηρίξει, αν και είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί και είχε δημιουργήσει στον Γιώργο προβλήματα. Υπήρχαν θέματα πολύ σοβαρά μεταξύ τους οικονομικής φύσεως. Θεώρησα, επειδή είναι… ότι κάποια στιγμή πρέπει να τα ξεπεράσουν αυτά».

Η Βάσω Μαζωνάκη δήλωνε διαχρονικά περήφανη για την πορεία του αδερφού της, που κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στα παιδικά του όνειρα. Σε μια σειρά από αναρτήσεις της, στο διαδίκτυο οι δικές του φωτογραφίες.

Για χρόνια, η Βάσω Μαζωνάκη εκτός από αδερφή, ήταν η πιο στενή συνεργάτιδα του 52χρονου σήμερα αδερφού της. Εκείνη που συνόδευε Γιώργο Μαζωνάκη σε νυχτερινές εξόδους και διαχειριζόταν μια σειρά από προτάσεις που έφταναν για τον καλλιτέχνη.
Όπως ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη, στόχος του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164