Site icon TLIFE

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρία κινητά, δύο λάπτοπ και ένα τάμπλετ κατασχέθηκαν από το σπίτι του

Νέα στοιχεία αναζητούν οι Αρχές γύρω από την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, με την έρευνα να στρέφεται πλέον και στις ηλεκτρονικές συσκευές που βρίσκονταν στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Μετά από εντολή του ανακριτή, αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες έρευνα στην οικία του, από όπου κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο λάπτοπ και ένα τάμπλετ.

Οι συσκευές αναμένεται να μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και να εξεταστούν ενδελεχώς, καθώς οι Αρχές αναζητούν τυχόν επικοινωνίες, μηνύματα ή άλλα ψηφιακά δεδομένα που θα μπορούσαν να προσφέρουν νέα στοιχεία στην έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν ήδη οι έρευνες στα κινητά τηλέφωνα των γιατρών, καθώς και οι ιατρικές συσκευές που βρίσκονταν στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου, οι οποίες έχουν καταγράψει στοιχεία για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου και προηγήθηκαν του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.

Υπενθυμίζεται ότι από το κινητό της ανακτήθηκε φωτογραφία που είχε στείλει στον υπνοθεραπευτή Νάσο Κομιανό και στη συνέχεια είχε διαγράψει. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, η φωτογραφία συνδέεται με τη διαδικασία της πλασμαφαίρεσης.

Τα δεδομένα από το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης φέρεται να έδειξαν ότι η διαδικασία είχε ξεκινήσει, ενώ κατέγραψαν και διαδοχικούς συναγερμούς κατά τη διάρκειά της.

Ο ανακριτής έχει ήδη ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα τηλέφωνα προσώπων που φέρεται να έχουν άμεση γνώση των γεγονότων στο ιατρείο της Καρνεάδου. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται πλέον και τα ηλεκτρονικά αντικείμενα που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από το σπίτι του τραγουδιστή.

Πηγή: Newsit

© 2026 tlife.gr