Γιώργος Μαζωνάκης – Βάσω Μαζωνάκη: Έκλεισε ο φάκελος των ασφαλιστικών μέτρων – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του τραγουδιστή

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Βάσω Μαζωνάκη προσπαθούν με τη βοήθεια της δικαιοσύνης να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσά τους, με κάποια περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή.

Όπως έγινε γνωστό χθες Δευτέρα 27 Μαΐου, οι δυο πλευρές κατέθεσαν νομικό σημείωμα με τις απόψεις τους για όσα ακούστηκαν/συζητήθηκαν στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή στην αδερφή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του τραγουδιστή, Θεόδωρο Μαντά: «Ολοκληρώθηκε σήμερα (χθες Δευτέρα 27/5), δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164