Γιώργος Μαζωνάκης – Βάσω Μαζωνάκη: Όταν τα δύο αδέλφια πόζαραν μαζί και αντάλλασσαν λόγια αγάπης πριν τη δικαστική διαμάχη

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδελφή του Βάσω εξαιτίας οικονομικών υποθέσεων, με την είδηση να βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες.

Μαζί από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, τη δεκαετία του ’70 στις γειτονιές της Νίκαιας του Πειραιά, μέχρι και σήμερα, με τον Γιώργο Μαζωνάκη, πασίγνωστο πια, να γεμίζει γήπεδα και τον κόσμο να σιγοτραγουδά τις μεγάλες του επιτυχίες, μαζί με την αδερφή του Βάσω στα εύκολα και στα δύσκολα.

Πριν από δύο δεκαετίες η Βάσω Μαζωνάκη έγινε η μάνατζέρ του, αργότερα υπεύθυνη της εταιρείας που διαχειριζόταν τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιστή και μέτοχος σε μια άλλη εταιρεία για την τουριστική εκμετάλλευση ακινήτων που είχαν αποκτήσει. Μια εταιρεία που έμελλε να οδηγήσει τα δύο αδέρφια στα άκρα, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Επίκεντρο της διαφωνίας που έφερε τη ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέρφια ένα ακίνητο στη Μύκονο που για χρόνια μέσω της εταιρείας τους διαχειρίζονταν μαζί.

Η Βάσω Μαζωνάκη το μετέφερε κάποια στιγμή σε νέα δική της εταιρεία, με τον αδερφό της να δηλώνει άγνοια για τις κινήσεις της. Το έμαθε, όπως φέρεται να έχει πει στο στενό του περιβάλλον, όταν έκανε έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία και διαπίστωσε πως το ακίνητο της Μυκόνου είχε μεταφερθεί σε εταιρεία που ο ίδιος δεν ήταν μέτοχος.

Στόχος του, όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του, είναι να ταρακουνήσει την αδελφή του και να την αναγκάσει να επιστρέψει το ακίνητο στην αρχική εταιρεία. Τα δύο αδέρφια επιθυμούν, όπως διαρρέουν στο Live News πηγές από το περιβάλλον τους, να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός, χωρίς να γίνει δίκη.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα ανάμεσά τους. 

Οι εξελίξεις τρέχουν, δημόσια τα δύο αδέρφια τηρούν σιγή ιχθύος και αφήνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στους δικηγόρους τους, με άτομα από το περιβάλλον τους να προσπαθούν τις τελευταίες μέρες, να τους φέρουν σε επαφή ώστε η φωτιά που άναψε να σβήσει.

Η πολύ στενή σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Βάζω Μαζωνάκη φαινόταν και μέσα από τα social media, όπου τόσο ο τραγουδιστής όσο και αδελφή του πόζαραν μαζί σε κοινές φωτογραφίες, στο σπίτι τους, στις καλοκαιρινές τους διακοπές και στα ταξίδια.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα, που η Βάζω Μαζωνάκη δημοσίευσε φωτογραφίες του αδελφού της, τις οποίες συνόδευε με τρυφερές αφιερώσεις.

Δες παρακάτω μερικές από αυτές

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164