Γιώργος Μπαμπινιώτης: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του με αφορμή τα 56 χρόνια έγγαμου βίου

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας και έτσι σπάνια εκθέτει την προσωπική ζωή του. Ο γνωστός Γλωσσολόγος και Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας με αφορμή την επέτειο γάμου με τη σύζυγό του αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Facebook μια κοινή φωτογραφία τους.

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης και η σύζυγός του, Ροδάνθη, συμπληρώνουν σήμερα 56 χρόνια έγγαμου βίου. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά και τρία εγγόνια. Δημοσιεύοντας, λοιπόν, ένα στιγμιότυπο με τη σύζυγό του από τον κήπο του σπιτιού τους, ο καθηγητής Γλωσσολογίας έγραψε:

“Επέτειος “χρυσού” (όπως αποκαλείται) γάμου. Δεν συνηθίζω να αναρτώ στοιχεία τής προσωπικής μου ζωής. Σήμερα θα μού επιτρέψετε μια εξαίρεση. Σαν σήμερα: 5 Αυγούστου τού 1965 ο γάμος μας με την Ροδάνθη. Διανύουμε 56 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, με δύο παιδιά (τον Δημήτρη και την Φλωρίτα) και τρεις εγγονές (την Αθηνά, την Ροδάνθη και την Δήμητρα)”.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More